Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!Μπηκαν οι μπουλντόζες στη Ν. Φιλαδέλφεια!!


Εντάξει κυρά Σούλα, ένεκα της ημέρας, μπορεί να μην με πιστέψεις, αλλά τι να κάνω, να τα κρύψω?? Το θέμα είναι πως μπήκαν οι μπουλντόζες στο ιερό χώρο της Ν. Φιλαδέλφειας, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες!!!



Κατόπιν διαβουλεύσεων μεταξύ του ΥΠΕΚΑ, του Δήμου της Ν. Φιλαδέλφειας και του επιτελείου, από την μεριά της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας το τεράστιας σημασίας έργο για την περιοχή και την ομάδα μας, υπήρξε ένα μόλις κόλλημα πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Ναι καλά το φανταστήκατε από την μεριά του Δήμου. Και όσοι νομίζετε ότι η ένσταση ήταν για τα δέντρα, πλανάσθε πλάνην οικτρά!! Ο Δήμαρχος Κος Βασιλόπουλος σε σχετικές του δηλώσεις ανασκεύασε την τοποθέτηση του (μετά την πρόσφατη απόρριψη της προσφυγής των πολιτών στο ΣΤΕ), περί δέντρων, εξαίροντας, αυτή την φορά και προς μεγάλη έκπληξη όλων και την αρχιτεκτονική προσέγγιση του έργου, που όπως έλεγαν οι σύμβουλοι του ήταν φαραωνικών διαστάσεων.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά:
«Ήμουν από την αρχή σύμφωνος με την προοπτική, τις αψίδες και την βυζαντινή χροιά μεγαλοπρέπειας του έργου αυτού, όμως αισθανόμουν ότι κάτι έλειπε… Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο περιορισμός του άλσους.. Τα δέντρα δηλαδή. Στην συνέχεια όμως δικαιώθηκα για την εμμονή μου αυτή, καθώς, όπως συζήτησα με τους αρχιτέκττονες του Δήμου, το project άντεχε και άλλη υπερβολή, που όμως θα απέβαινε υπερ της αύξησης εσόδων του Δήμου, καθώς θα δημιουργούσε, εκτός από τις επιπλέον θέσεις εργασίας και κάτι πραγματικά αξιομνημόνευτο, στις συνειδήσεις των φιλάθλων, αλλά και των επισκεπτών της πόλης της Ν. Φιλαδέλφειας.. Κάτι έλειπε από το μεγαλόπνοο αυτό έργο… ήρθαμε σε επαφή με τους αρμόδιους αριχτέκτονες του Κου Μελισσανίδη και ήρθαμε σε συμφωνία, παρ’ ότι αυτή αλλάζει μεγάλο μέρος του αρχικού σχεδίου. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα μακέτα, θα ενθουσιάσει του φίλους της ΑΕΚ, ακόμη περισσότερο και θα ενθουσιάσει, επίσης και άλλους φορείς θεσμικής εξουσίας, που σίγουρα θα δουν με διαφορετικό μάτι την επένδυση αυτή του Δήμου. Φορείς σαν την εκκλησία, τους φορείς που εκπροσωπούν τον αλυτρωτισμό, απανταχού στον πλανήτη και των φίλων μας εθνικοσοσιαλιστών – συνεργατών ήδη του Κου Μελισσανίδη,
που ναι μεν είχαν ενθουσιαστεί με το αρχικό σχέδιο, αλλά πιστεύω πως τώρα οι προσδοκίες τους θα απογειωθούν. Και λέω επένδυση του Δήμου, γιατί συμφωνήθηκε με τον Κο. Μελισσανίδη, το επιπλέον κόστος του νέου σχεδίου να καλυφθεί εξολοκλήρου από τον Δήμο!!!»

Παρακάτω παρατίθεται η νέα μακέτα, που σηματοδοτεί και νέες εργασίες που περιλαμβάνουν το γκρέμισμα του Ι. Ναού της Αγ. Τριάδας και την ανακατασκευή της ρέπλικας της Αγιά Σοφιάς, χωρίς τους μιναρέδες, που θα βλέπουν οι οπαδοί που θα κάθονται εκεί που ήταν παλιά η θύρα 21!!!
   
Πηγη: ΑΕΚ356.gr
   

Και άλλα νέα έκτακτης επικαιρότητας αναφέρουν πως μετά από μαραθώνια τηλεδιάσκεψη του τρέχοντος Eurogroup,
συμφωνήθηκε να τηρηθούν οι χρόνιες δεσμεύσεις της καγκελαρίaς, που έγιναν κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων του απόλυτου αρσενικού και της χοντροπαρέας του (που κυκλοφορούσε με αυτές τις ανόητες κονκάρδες με το πράσινο ήλιο), απέναντι στου υπόδουλους Έλληνες με αυτή την σειρά:
Α .θα διαγραφεί το 79,84% του Ελληνικού χρέους πολύ απλά γιατί τόσο μπορούν οι φίλοι μας να μας καλύψουν
Β. θα εισρεύσουν, την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, όλοι οι πολίτες από τις χώρες μέλη των P.i.g.s. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
καθώς τρέχει πρόγραμμα ανταλλαγής πληθυσμού τεχνογνωσίας και σωματικών υγρών. Στόχος είναι όλες αυτές οι χώρες να γίνουν ΜΙΑ, ενιαία και αδιαίρετη υπερ-προβληματική χώρα, που όμως θα έχει έναν και όχι 5 διαφορετικούς, εκλεγμένους αντιπροσώπους, να διατυπώνουν αιτήματα σαν αυτά του Γιάνη και του Αλέξη..
Γ. Με την σειρά της η ελληνική κυβέρνηση, καθώς και οι κυβερνήσεις των παραπάνω χωρών, υποχρεούνται να στέλνουν κάθε χρόνο (μέχρι να συγκροτηθεί η νέα υπερεθνική χώρα – μέλος της Ε.Ε.) 120 αριστούχους και καλλονούς εφήβους και των 2 φύλων, προκειμένου να ταΐζεται, ο/η εκάστοτε Καγκελάριος και αργότερα, μέχρι και το τέλος του ίδιου χρόνου, να καταλάβουν οι Γερμανοί πολίτες, τι σημαίνει να κάνεις έρωτα με όσους θα έχουν περισσέψει και όχι με ταριχευμένα ζωάκια, όπως συνηθίζεται εκεί (είναι απορίας άξιον πως αυτή η χώρα αναπτύσσεται πληθυσμιακά.. μόνο οι μετανάστες κάνουν παιδιά?) Εννοείται ότι ο Γιάνης μένει ήδη στην Καγκελαρία (στο παλιό σπιτάκι του υπαστυνόμου Ρεξ)…


Πηγή: Γ. Πρετεντέρης, A. Πoρτοσάλτε για το βΗΜΑ.world.com/trexagyreve/post


Και επειδή κυρά Σούλα μόλις αρχίσουν οι αποκαλύψεις δεν σταματούν φήμες αναφέρουν πως ο Κος Σταθάκης, όπως είχε τεχνηέντως, αφήσει να εννοηθεί στην προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στο Ηράκλειο στον ανταποκριτή μας Kokdi Mpath, προωθεί άμεσο σχέδιο κατοχύρωσης της απλής αναλογικής σαν ισόβιο σύστημα εκλογικών αρχαιρεσιών της χώρας, με τρόπο που να μη μπορεί συνταγματικώς να τροποποιηθεί ποτέ και από κανένα. Η ημερομηνία κατάθεσης του συγκεκριμένου νόμου, που θα γίνει βέβαια σε συμφωνία με τον αρμόδιο υπουργό εσωτερικών Κο Βούτση θαυμαστή του συγκεκριμένου συστήματος, από τότε που άνηκε στη ΚΕ του ΚΚΕ εσωτερικού (1986), τοποθετείται στις 30/02/2016!!!!



Τέλος ένεκα της ημέρας ας πούμε και ένα ψέμα, που όμως έχει συμβεί με αρκετή… πλάκα…. Αντί για Aprils Fools Day o συγκεκριμένος κύριος επέλεξε την mischief night/Halloween για την «πλάκα» που αργότερα ονομάστηκε Panic Broadcast (30/10/1968) 



 Άντε κ καλή νύχτα!!!


"True Lies..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: