Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Όλα θα punk, αλλά......


ή αλλιώς πως πέρασα φέτος στις διακοπές κυρα Σουλα μου…κ επειδή ήθελα να εκπλήξω διάλεξα ένα τσιτάτο που παραφράζει πατρογονικές έννοιες στωικότητας και παρήγορες κουβέντες που συνιστούν ιώβεια υπομονή, ή ευαγγελίζονται απαραίτητα happy endings  στην ανθρώπινη περιπέτεια. Ένα τσιτάτο φουλ στην αμφιθυμία, με ένα τεράστιο δύσθυμο «αλλά…» να στέκεται τελευταίο, απρόβλεπτο, σαν Δαμόκλειο Σπάθη μιας δυσάρεστης έκπληξης να αιωρείται με την συνέπεια του εκκρεμούς, πάνω από το κεφάλι μας, κλείνοντας το μάτι στην έκπληξη που καθένας (εκτός του Μέρφυ) θεωρεί φυσιολογική και πάντοτε με μια αμφισημία ιδιαίτερη, που δύναται να διακρίνει την Πυθία, ή μάλλον το ιερατείο από πίσω της, όταν αποφασίζει μετά από ποια λέξη να τοποθετήσει … για παράδειγμα ένα κόμμα (αναφερόμαστε πάντοτε σε σημείο στίξης ε!). Δεν θέλω να κλέψω την πατρότητα του τσιτάτου, που ως άλλο επιμύθιο καλείται να «χρωματίσει» το παραλήρημά μου με αξιολογικούς και ουχί φιλοσοφικούς τόνους και όρους. Βρίσκεται γραμμένο σε τοίχο πλησίον του παλιού Ιπποκράτειου νοσηλευτηρίου στο Ηράκλειο (απέναντι από Κρήτη Σπορ-φμ & λίγο πριν τη Γκουέρνικα) κ εύχομαι να παραμείνει έτσι, αταλάντευτα γενικό κ ορθάνοιχτο στην ερμηνεία κ στην αντίληψη του καθένα, κόντρα στις όποιες αισθητικές ανησυχίες εκφράσουν οι κυρ-παντελήδες που το συνορεύουν κ το κυκλώνουν με την αστοχία υλικών σε αισθήματα, νόηση και πράξεις….όποτε αυτές οι άστοχες ανησυχίες και να εκφραστούν…Απλά το υπενθυμίζω για να μην ξεχαστεί και αυτό σαν το απόλυτα ακριβές, λιτό και αληθινό τσιτάτο που κατοικοέδρευε σε έναν τοίχο της Ιδομενέως και ανέκραζε: «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕΙΑ ΠΟΛΗ». Εν αντιθέσει φαντάζομαι, με τις πινακίδες που έριζαν για το πόσο βαθύ Πα.Σο.Κ. ήταν η πόλη, μέχρι το «βάθεμα» αυτό να μετακομίσει άλλου, οπότε και αφαιρέθηκε, κάνοντας λόγο για δημοκρατία• ναι, της κουμπούρας.

Είπαμε όμως αυτή είναι μια σουρεαλιστική ανασκόπηση των διακοπών φέτος…Δεν είναι τουριστικός οδηγός στα τσιτάτα της πόλης που λόγω δημοσιότητας μένουν αέναα καρφωμένα μεν στους τοίχους, έκθετα όμως, σαν σωκρατική μύγα να ταλανίζουν όσους έχουν χιούμορ, ή συνείδηση….Επομένως αρχίζουμε

Hardwired to November 18th.....



It is nice to be back with news like this….more to follow….stay tuned It sounds like Kill Em ‘ All, doesn’t it (for example this one is straight up “Metal Militia”)? Α, & κυρά Σούλα, η «έκθεση» & άλλα καλούδια (καλά καλούδια τρόπος του λέγειν) έρχονται!

Related Links
shit outta luck