Κατ’
αρχάς να ξεκινήσω με την εξής τοποθέτηση (είπαμε μην και συμβεί κάτι κ δεν
τοποθετηθούμε): Η Μακεδονία, όπως και οι Πρέσπες, είναι τριεθνής. Δεν είδα όμως κανένα να μάχεται για την ελληνικότητα των Πρεσπών - πάλι καλά! Αναφορικά με το γεωγραφικό εκείνο κομμάτι που ονομάζεται Μακεδονία, τούτο διαιρείται σε γιουγκοσλαβικό, σε βουλγάρικο και στο μεγαλύτερο κομμάτι που ανήκει στον
ελλαδικό χώρο. Επομένως, η Θεσσαλονίκη, η Πέλλα και η Χαλκιδική (που σαν και
αυτή δεν έχει), θα παραμείνουν Ελληνικά για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι
μεταπολεμικές διεθνείς συνθήκες που έχουν υπογραφεί με τα τέλη των Βαλκανικών
και του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Επομένως και, εφόσον δεν συμβεί κάτι πολεμοχαρές
και αναμφίβολα καταστρεπτικό, η Μακεδονία όπως την ξέραμε, δεν θα μετατοπιστεί
αίφνης βορειότερα, ή δεξιότερα, με αυτοβουλία και θα παραμείνει στον λεγόμενο
ελλαδικό χώρο, που ξαναλέω δεν είναι τέτοιος επειδή εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου,
ενώ οι άλλοι δεν είναι˙είναι
τέτοιος, επειδή έτσι τον όρισαν οι διεθνείς συνθήκες και το αίμα των αθώων που
πολέμησαν, είτε με την αφέλεια και το κίνητρο που δίνουν οι συνήθως δυσανάλογες
μα και μεγαλοπρεπείς εθνικές ιδέες, που ως γνωστόν γεννούν νεκροταφεία και όχι
ιδανικά, είτε με την εμμονή και την μονομέρεια της προάσπισης κυριαρχικών, έως τότε δικαιωμάτων τους,
στην περιοχή.
Γι
αυτόν λοιπόν τον λόγο και για να αποφύγω και οιαδήποτε άλλη παρεξήγηση, γιατί η
συζήτηση με άφρονες πατριώτες και αλλόφρονες εθνικιστές ενώ δεν είναι ποτέ
γόνιμη, οδηγεί εν τούτοις συχνά σε παρεξηγήσεις που σηκώνουν μέχρι και
ανθρωποκτόνα διάθεση, επιλέγω ένα δανεικό κειμενάκι, σύννομο με την τρέλα του
Μακεδονικού, που σαν την "υποτροπή", εμφανίστηκε εκ νέου στην ζωή μας, μετά από 20 και πλέον χρόνια για να τεστάρει την ασθενική μας μνήμη - όπως λέγεται ο Φρύδιας της Δημοκρατίας -, γιατί, πολύ απλά, τώρα βολεύει (???), ποιους (????), δεν
μπορώ να γνωρίζω. Σύμφωνο με την λογική ότι η Μακεδονία είναι τελικά ο Μ.
Αλέξανδρος, αφού σχεδόν κανείς νεοέλλην δεν μπορεί να αναφέρει 3 αρχαίους
Μακεδόνες, χωρίς να χρησιμοποιήσει την Ηπειρώτισσα Ολυμπιάδα, ή το άλογο που το
ονόμασαν Βουκεφάλας (άρα ποία η χρεία για μίσος και αλληλοσπαραγμούς για κάποιον που δεν ξέρει ως τρίτο να πει π.χ. τον Αμύντα τον Γ?) το παρακάτω
κείμενο θέτει εκ νέου και άλλους πονοκεφάλους στην Ελληνική εξωτερική πολιτική,
στην λογική: «ποιος είσαι εσύ που’ ρθες εδώ» να μας πεις για τον Μεγαλέξανδρο,
που μπορεί και να ζει, μπορεί όμως και όχι ˙ δεν παύει όμως ντοκουμενταρισμένα
να έχει κατακτήσει περισσότερα από τον τότε Ελλαδικό Χώρο, δημιουργώντας έλλογα
απογόνους, που σαφέστατα έχουν και αυτοί τα ίδια δικαιώματα στην ηλιθιότητα
θεωριών που ακούγονται αποκλειστικά από τους εκπροσώπους του διμερούς αυτού προβλήματος
˙ ενός προβλήματος δηλαδή, που στην σκάλα των παγκόσμιων ζητημάτων πρέπει να τοποθετείται
ακριβώς από κάτω από την ενεργειακή κρίση και το πρόβλημα χρηματοπιστωτικής σταθερότητας,
αν δεν απατώμαι - και πως θα γίνονταν να πάει πιο κάτω άλλωστε -, αφού αφορά Έλληνες,
το μόνο, ως φαίνεται, νταλκαδάκι της παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης (κάτι σαν το
γαλατικό χωριό να πούμε). Το κείμενο, αν θέλετε να το διαβάσετε βρίσκεται ΕΔΩ,
το υπογράφει o Jo Di (με τον οποίο συμφωνώ, προφανώς σε όλα, για να τον
δανειζομαι) και αναφέρει:
Νέος
πονοκέφαλος για την κυβέρνηση από δώδεκα επιπλέον χώρες – πέραν της ΠΓΔΜ – οι
οποίες διεκδικούν αλλαγή της ονομασίας τους – ώστε να περιέχεται μέσα η λέξη
Μακεδονία.
Μέσα
στη λίστα των χωρών βρίσκονται χώρες όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, το Ιράκ, το
Ιράν, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Οι εκπρόσωποι των χωρών αυτών υποστηρίζουν
πως στην ακμή του, το βασίλειο των Μακεδόνων, με τον Μέγα Αλέξανδρο έφτασε να
κατέχει μια έκταση που κάλυπτε για κάποιο χρονικό διάστημα την έκταση των
δεδομένων χωρών και ως εκ τούτου επιθυμούν με κάποιο τρόπο να τιμήσουν τον
κατακτητή τους.
Οι σύνθετες ονομασίες οι οποίες προτείνονται για την κάθε χώρα είναι οι εξής:
για
την Αίγυπτο: Φαραωνική
Μακεδονία (Συμπλήρωση Kokdi: Πρωτεύουσα επιλέγεται η αρχαία πόλη Νιούτ η οποία ορίζεται και στην Αρχαία Ελληνική γρμματεία ως Αιγυπτιακές Θήβες. Μαζί με το κυβερνείο του Λούξορ και τους ναούς Καρνακ και Λούξορ φιλοδοξούν να δώσουν μια νέα πνοη μεγαλοπρέπειας και ιστορικής μνήμης για την πολύπαθη αυτή χώρα της Β. Αφρικής. Ο μεγαλέξανδρος μαζί σας! Προτεινόμενη σημαία στον ΟΗΕ πάνω δέξια)
για
την Βουλγαρία: Μακεδονία Πάνω
Δεξιά (Σμπλήρωση Kokdi: Πρωτεύουσα διατηρείται η Σόφια, όμως υπάρχουν σκέψεις να μετατεθεί όλη η Διοικητική λειτουργία του κράτους στην λεγόμενη Μακεδονία του Πιρίν, όμως λόγω αδυναμίας να προφέρουν το αρχαίο όνομα Παρορβηλία και από τον φόβο μήπως και αμβλυνθεί η δύναμη των επιχειρημάτων, δεν πρότειναν μια τέτοια αλλαγή. Η προτεινόμενη σημαία (πάνω αριστερα) στον ΟΗΕ συναντά τις έντονες οχλήσεις των Σχολών Οδηγών του κόσμου, διότι αναμφίβολα στον δρόμο μπορεί να οδηγήσουν σε εσφαλμένες εντυπώσεις και σύγχυση)
για
την Μολδαβία: Φτωχομακεδονία (Συμπλήρωση Kokdi: Μεγάλη αναταραχή έχει ξεσπάσει τόσο με την προτεινόμενη σημαία, όσο και με την επιλεγμένη απο τους Μολδαβούς και τους Γερμ....έ, άγνωστους συμμάχούς τους, ονομασία του νέου κράτους. Ήδη γίνονται διαβουλεύσεις στα γραφεία της Siem....έ, ενός μεγάλου Ευρωπαϊκού Οργανισμού, για να δουν πως μπορούν να πείσουν τους φτωχοπειναλεούς πως μπορεί να πεινάνε, είναι όμως απόγονοι του Μέγ Αλέξανδρου και παρότι πεινάνε, θα έπρεπε όμως να αισθάνονται υπερήφανοι, που μετά απο 3000 χρόνια θα πεθάνουν φτωχοί μεν, διάσημοι στα πέρατα του κόσμου δε)
για
την Τουρκία: Μακεδονία του
Ερντογάν (Συμπλήρωση Kokdi: Σάλος έχει προκληθεί με την νέα ονομασία των φίλων και γειτόνων μας καθώς και με την επιθυμία του Πρωθυπουργού, Προέδρου της "Δημοκρατίας", Βασιλιά και Αυτοκράτορα πασών των μουσουλμάνων, Σουλτάνου, Θεού και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή, να μεταφέρει την διοικητική έδρα της νεοσύστατης χώρας στην Προύσα, με νέο έθνικό ύμνο είτε το I Love Otsalan σε σύνθεση Β. Δάντη και ερμηνεία Έλενα Παπαρίζου (για διεθνείς συμμετοχές) και το γνωστό σε όλους μας και δη τους Μακεδόνες ΠΟΥΣΙΤΝΙΤΣΑ (για τις εγχώριες διοργανώσεις)- προσοχή δεν είναι κακόβουλο σφάλμα και δεν αναφέρεται σε θέματα σεξουαλικών, ή άλλων προτιμήσεων. Αναφορικά με την σημαία οι αντιρρησίες, που είχαν υπάρξει αρκετοί, θα εκτελεστούν το αργότερο μέχρι τον Μάιο του τρέχοντος, όπως και δήποτε, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε και με τον ΟΗΕ)
για
το Ιράκ: Πετρελαϊκή Μακεδονία (Συμπλήρωση Kokdi: Στο νεοσύστατο κράτος τα πράγματα είναι απλά. Με όπλο τα πετρέλαια και τις υπέροχες γυναίκες με.....μπούργκα και ένα όνομα "βαρύ σαν ιστορία", προτείνονται κοσμοϊστορικές αλλαγές, πάντα στο πνεύμα του Μακεδονισμού που δίδαξε πριν δυόμιση χιλιετίες, ένα ξανθομάλλικο και μάλλον κακομαθημένο αγοράκι, που προφανώς δεν θήλασε ποτέ του και δεν έπαιρνε τόση αγάπη από τους γονείς του, όσο από τον δούλο - δάσκαλο που του είχε ο μπαμπάς και τον gay πρώτο του ξάδερφο και είπε να ξεσπάσει στον γνωστό τότε πλανήτη. Ενδιαφέρον έχει και η επιλογή της Ιρακινής κυβέρνησης, να θέσει ως νέο διοικητικό κέντρο του κράτους την μυστική πολή που ίδρυσε ο ίδιος στρατηλάτης γύρω στο 331 π.Χ. , στην τοποθεσία Νταρμπαντ ι Ράνια, στην τεχνητή λίμνη Ντουκάν, στον ποταμό Ζάμπ, ονοματίζοντας την όμως, όλο περιέργως, σε Corona και όχι π.χ. Αλεξανδρέττα - που θα με άρεσε κ περισσότερο. Μεγάλες διαφωνίες έχουν ήδη ξεσπάσει με τους φίλους και γείτονες Κούρδους καθώς η νέα πρωτεύουσα θα απέχει μόλις ένα μικρό βαλλιστικό πύραυλο μακριά, από την αρχαία πόλη των Άρβυλων - σημερινή Ερμπίλ, πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν. Κανένα πρόβλημα δεν έχει προκύψει με την προτεινόμενη στον ΟΗΕ σημαία)
για
το Ιράν: Περσική Μακεδονία ( Συμπλήρωση Kokdi: Παρά την καταστροφή της Περσέπολης από τον ευγενικό κατακτητή, που γι' άλλους επήρε τη ρεβανς μετά την καταστροφή της Αθηναϊκής Ακρόπολης, κατα την διάρκεια των 2ων Περσικών Πολέμων, όμως γι' άλλους καταστράφηκε επειδή ο Μεγαλέξανδρος δεν σήκωνε το πιοτί, καίτοι Μακεδών (μην ακούσω κανένα να γελά οτι δε μπορούμε, οι Μακεδόνες, να πιούμε λίγο παραπάνω), και όταν την "άκουγε" ξεσπούσε Μακεδονικά και αντρίκια σε ό,τι τον έπαιρνε κάθε φορά να καταστρέψει˙ είπαμε όμως. Μόνο όταν την "άκουγε". Όταν ήταν ξενέρωτος, απλά κατακτούσε, δεν εσκότωνε κιόλα.....Μέγας τίτλος του νέου κράτους είναι ο τίτλος Εσκαντάρ Μαγκντουνί Μέγιστος Ιρανός Ιππότης, χωρίς να έχουν βγει στην δημοσιότητα άλλες τιμές για τον κάτοχό του.)
για
το Αφγανιστάν: Μακεδονία πέρα
μακριά (Συμπλήρωση Kokdi: Πολύ σπέκουλα έχει προκύψει με την προτεινόμενη ονομασία, καθώς άλλοι εγείρουν αιτήματα πνευματικών δικαιωμάτων για την ταινία Shrek και άλλοι για το διαγαλαξιακό έπος Star Wars. Οι υπεύθυνοι με την επιλόγη προτεινόμενης στον ΟΗΕ σημαίας έχουν δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις. Οι υπόλοιπες προτάσεις τους όμως ελάχιστη σχέση έχουν με τον γνωστό Μακεδόνα Μονάρχη. Οι αρχικές προτάσεις για την έδρα του νέου κράτους έκαναν λόγο για την πόλη Μπαγκράμ, που προηγούμενα ονομάζονταν Καμπίσα και πιο παλιά ακόμη ως Αλεξάνδρεια η εν Παροπισσάδαις που ουδεμία σχέση έχει με την Καμπούλ - όμως αναφέρεται σαν Αλεξάνδρεια υπό τον Καύκασο και έτσι δεν θα μπορούσε να αποτελεί τη νέα πρωτεύουσα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από ανεπίσημες παρεμβάσεις Ελλήνων διπλωματούχων για το θέμα και κατόπιν ωρίμου σκέψεως απο την πλευρά των Αφγανών επισήμων επιλέχθηκε τελικά για νέα πρωτεύουσα είτε ο πλανήτης Κόρουσαντ (περισσότερες λπτομέρειες ΕΔΩ), είτε ο δορυφόρος Γιάβιν 4 (περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ) για να τιμηθούν και οι αντάρτες που πολεμούσαν τους κακούς αυτοκρατορικούς 4 επεισόδια πριν....Ο ΟΗΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις αμήχανα)
για
την Κύπρο: Νησιωτικήν
Μακεδονίαν (Συμπλήρωση Kokdi: Πριν ακόμη από το διάσημο πέρασμα του Παύλου / Σαούλ από το μαρτυρικό μεν, αβύθιστό όμως αεροπλανοφόρο, που ακούει στο όνομα Κύπρος, ο Μακεδών στρατηλάτης μαντεύοντας τις επεκτατικές διαθέσεις των αραβικών φύλων που είχε εξίσου κατακτήσει κάτι μηνάκια πριν - δες Μακεδονία του Οτσαλάν, αποφάσισε να δώσει το πλέον καίριο χτύπημα σε όποιον αμφισβητεί την μακεδονικότητα του νησιού αυτού, εγκαινιάζοντας μια πόλη στο βορειο δυτικό κομμάτι του νησιού, πάλι γύρω στο 331 π.Χ. - έτος κατα το οποίο θα έπρεπε να βραβευθεί ως ο αρχιτέκτων της Χρονιάς και όχι ο κατακτητης της Χρονιάς, όπως ψηφίστηκε απο το περιοδικό της εποχής Μοντέρνοι Στρατηλάτες κατά τα 10 πρώτα χρόνια της ελληνιστικής - λεγόμενης - περίοδου, ενώ όλοι ξέρουμε πως ήταν η Μακεδονική περίοδος της Ελλάδας. Πρωτεύοσα του νέου κράτους προτείνεται η πόλη Αλεξανδρέτα (πρώην Καλλινούσα) στην περιοχή της αρχαίας Τηλλυρίας. Πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει με την, προτεινόμενη στον ΟΗΕ, σημαία, καθώς παρουσιάζει την μακεδονική Κύπρο αδιαίρετη, υπό το φως του αστεριού της Βεργίνας και δίχως την καλαίσθητη, κατα τα άλλα και, απολύτως λογικη διαίρεση σε Ελληνό- και Τουρκό-, των Κυπρίων πολιτών, όπως ισχύει απο το '74.)
για
το Κατάρ: Μακεδονία της
Αραβίας (Συμπλήρωση Kokdi: η πρώτη, ενταγμένη με θετικό τρόπο στις διαπραγματεύσεις, νεοσύστατη χώρα έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από γνωστούς προβοκάτορ.....έ, ειρηνευτικούς και στρατιωτικούς Οργανισμούς, έχοντας καταβάλλει κιόλας τα απαιτούμενα, μυθώδη ποσά, για να λάβει την αρχικά θετική στάση τους. Οι εκπρόσωποι της Μακεδονίας της Αραβίας ακόμη περιμένουν τους προστ......έ, τους συμμάχους τους στον Δυτικό Κόσμο να αποφασίσουν γι αυτούς πως θα λέγονται, που θα είναι η πρωτεύουσα, ενώ φήμες που αναφέρουν ότι πρώτος Πρόεδρος της νεοσύστατης Μακεδονίας, θα είναι, είτε ο Πήτερ Ο' Τουλ, είτε ο Λώρενς της Αραβίας, ελέγχονται ως ανακριβείς)
για
το Ουζμπεκιστάν: Μακεδονιστάν (Συμπλήρωση Kokdi: Σάλος έχει προκληθεί από την χρήση του Kalampir εθνικού συμβόλου της χώρας των Ουζμπέκων, αντί της Gulnara Karimova κόρης του ηγέτη των Ουζμπέκων έως τον θάνατο του το 2016. Η κόρη πάλι αρνείται τις φήμες, τόσο της εμπλοκής της σε μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα, όσο και στον ισχυρισμό οτι πρόκεται για μακρινό απόγονο της Ρωξάννης - λέγεται πως είναι μακρινή ξαδεφή 778ης γενιάς ενός μπατζανάκη της θείας της Ρωξάννης, όταν απρόθυμα νυμφευόταν τον Μεγάλο Μακεδόνα πολιτικό -, ισχυριζόμενη πως έχει βρει παρηγοριά στον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή προκειμένονυ να ξεχάσει πως οι ισχυροί αυτής της γης, ήδη την έχουν στο στόχαστρο, με σκοπό να της σταματήσουν τα ανεξέλεγκτα νταλαβέρια με "άλλους", που οι "πολιτισμένοι" απλά δεν δέχονται. Στα καθ' υμάς, η επιλογή της πρωτεύουσας στην πόλη Ισκεντερ Ζουλκερνάϊ, μας φανερώνει και την πεποίθηση των φίλων μας Ουζμπέκων, για το που είναι θαμμένος, αν πέθανε ποτέ - οι τεράστιοι πολύ απλά δεν πεθαίνουν -, ο μεγάλος στρατηλάτης της μακεδονικής καρδιάς μας. Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν οτι νέα έδρα θα έπρεπε να είναι η Σαμαρκάνδη)
για
το Κόσοβο: Αμερικανική Μακεδονία (Συμπλήρωση Kokdi: Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό. Το κράτος-εφεύρεση επανεφευρίσκεται με την καλή προαίρεση των Αμερικάνων πατρόν.....έ, συμμάχων τους, κατοχυρώνοντας για μια ακόμη φορά τα συμφέροντα της Αστερόεσσας στα Βαλκάνια, με πολύ ουσιαστικό τρόπο. Εντύπωση κάνει, στην παγκόσμια κοινότητα, το γεγονός οτι οι ίδιοι οι Κοσσοβάροι δεν φαίνεται να είναι ενήμεροι για το γεγονός, ζητώντας διευκρινίσεις και ενημέρωση από τους πατρόν.....έ, συμμάχους τους, όσο και από φίλιους γείτονες. Ήδη τους απαντήσαμε να πανε να γαμηθούνε και εκείνοι στο πνεύμα της αγαστής μακεδονικής συνεργασίας μας, απάντησαν σε άψογα Αρβανίτικα: "Hey man. I don' t Know But I've been told; that I too, can be a Macedon!" Λέγεται πως το Αμερικάνικο Πεντάγωνο ενθουσιάστηκε με την απάντηση και σκεπτεται πως θα την μετατρέψει σε νέο εθνικό ύμνο της νεοσύστατης χώρας. Διάφορες προτάσεις για τον ύμνο έχουν φτάσει στον ΟΗΕ, χωρίς ακόμη θετική απόκριση).
για
το Πακιστάν: Τέρμα Μακεδονία (Συμπλήρωση Kokdi: Η πλέον δύκολη περίπτωση για την Ελληνική Διπλωματία, που μέχρι πρότινος αντιμετώπιζε απο τους Πακιστανούς ομολόγους της την μόνη ονομασία που δεν ήθελε να ακούσει, δλδ την Λέξη Μακεδονία, που ήταν η αρχική πρόταση του κράτους. Κατόπιν Ελληνικών πιέσεων, εντός του Πακιστάν (δες Kalash), προτάθηκε απο τους αξιωματούχους, στον ΟΗΕ, τόσο νέα σημαία, όσο και νέα έδρα για το νεοσύστατο κράτος, που από το ξερό Μακεδονία, υπαναχώρησε σε Τέρμα Μακεδονία, αφού εκεί έκανε τέρμα το εξπρες Αλέξανδρος, σαν δείγμα καλής θέλησης, τόσο προς την Ελληνική μεριά όσο και στους Kalash, τους οποίους προφανώς και σέβονται αφού τους έχουν αφήσει εδώ και κάποιες χιλιετίες απείραχτους στα βουνά. Φήμες που λέγανε πως οι ίδιοι οι κάτοικοι τους Πακιστάν, δεν τους είχαν ξαναματαδει, μέχρι που ένας δημοσιογράφος, που έψαχνε γορίλες, βρήκε τελικά στην ομίχλη, ανθρώπους που ομιλούσαν την αρχαια ελληνική και μάλιστα της ελληνιστικής πειρόδου, αγνοώντας παράλληλα και βασικές ανακλαλύψεις του ανθρώπινου είδους, όπως το σέϊκερ, η τηλέοραση, οι δονητές και το οδοντικό νήμα, ελέγχονται ως ανακριβείς.
Βέβαια και μετά την αναγνώριση των Kalash ως ελληνιστικής μειονότητας στο Πακιστάν, άρχισαν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της τέρμα Μακεδονίας στην Ε.Ε. σαν γνήσια Ευρωπαική χώρα και οι συζητήσεις με την Ελληνική πλευρά για ανταλλαγή πληθυσμών, ενώ η κόντρα της διπλής σημαίας καλά κρατεί, καθώς η χώρα φαίνεται διχασμένη: Τα 197 εκατομμύρια των γηγενών Πακιστανών, σκέφτονται με επιμέλεια και προσοχή τις θέσεις των 5000 ορεισείβιων Καλάς, σκεπτόμενοι πως "εδώ 300 Σπαρτιάτες έκαναν τον Ξέρξη να χάσει τόσους ανδρές, αυτοί που είναι και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"...... καταλαβαίνετε, προκαλούν τρόμο... Σε κατάσταση επιλογής βρίσκεται τόσο η νέα έδρα όσο και το νέο νόμισμα, για το οποίο ενώ υπάρχει συμφωνία στην δραχμή, εν τούτοις κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό μετά την ενημέρωση πως ανώτατη κυβερνητική πηγή διεμήνυσε πως "δεν πάμε σε δραχμή που να χτυπιούνται κάτω οι Καλάς όλου του κόσμου.....").
Η εναλλακτική σημαία της Τέρμα Μακεδονίας, ή σημαιά των Καλάς |
And Don't Forget!!! Όλα τα δάνεια του Kokdi ΕΔΩ
Εσύ μπορείς να ονοματίσεις 3 Αρχαίους Μακεδόνες? |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου