Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Και οι Άντρες μπουζούκια πάνε....




Είναι Σάββατο και όπως κάθε Σάββατο ο Έλλην ξεσπαθώνει...Και επειδή όπως ξανάπαμε προφυλάσσουμε τον Moriarti λόγω στοκ, ελπίζουμε πως ο σουρεαλισμός δεν μειώνεται καθόλου...
Μπορεί να κατηγορηθήκαμε για σεξισμό πολλάκις ιδιαιτέρως σε αυτή την στήλη. Και αυτό παρ’ ότι σκοπός της στήλεως είναι να υπογραμμίσει το υπέροχο μεσογειακό κιτς και την κουλτούρα της υπερβολής που είναι συνώνυμη του Έλληνα και συνυφασμένη με το αμιγές DNA του. Και αν στο κιτς έχει βρεθεί εκεί ένας gay Ισπανός ονόματι Almodovar και μας κουνιέται με τις οπτικοποιημένες υπερβολές του εις την μουσική κουλτούρα δεν δύναται νομίζω κανείς να εννοήσει να κουνηθεί… Και πώς να το κάνει όταν εις τας υπόλοιπας χώρας ακούνε το μπουζούκι ωσάν φολκλόρ και εμείς το κάνουμε fusion!! Αλλά και τα λελούδια μας, η πρόδηλη «ευκολία» του πράγματος, μετά από άφθονη κατανάλωση, φτηνού αλκοόλ και βέβαια, οι ενδυματολογικές υπερβολές, τα αξεσουάρ και ο αισθησιασμός κάνουν το πακέτο ακαταμάχητο και πιθανότατα παντελώς ξένο προς οτιδήποτε Δυτικό.
Βρείτε τις Διαφορές..
Εντάξει τόσο στα Βαλκάνια, όσο και στην εγγύς Ανατολή τέτοιες σκηνές απείρου κάλλους και… κάλου συναντάς αφειδώς. Επειδή λέμε ότι ανήκουμε εις την Δύσιν, γι αυτό….
Και τι λέγαμε? Μπορεί να κατηγορηθήκαμε για σεξισμό, όμως και πάλι… γι αυτό θα κατηγορηθούμε. Και πώς να το αποφύγουμε όταν η νέα φωνή της καψούρας στην Ελλάδα, παραλλάσει τον αστικό μύθο των σκυλάδων που αναφέρει ότι από φωνή μ… και από κορμί φωνάρα, σε από φωνή μ…άρα και από κορμί, πάλι φωνάρα!!!
 Επομένως και οι άνδρες μπουζούκια πάνε… Γιατί όχι δηλαδή?


Με τέτοιο κορμί που το λέει το ποίημα άριστα και μετά καψούρας πολλής, ποιος μπορεί να μας κατηγορήσει??Κκαι επειδή ποτέ, ένα δεν είναι αρκετό, δείτε ένα αξεπέραστο σόου κουλτούρας, fusion και σουρεαλιστικού πολιτισμού καλτίλας (πάντα στα όρια του κιτς και υπέρ-κιτς) που κολλά με το post του μπουζούκια open - air καθώς και ένα megamix αλά Κατερίνας.. 


Γιατι after all είμαστε υπερήφανοι ως Έλληνες. 



 
Τόσο cult πουθενά!!




Και οι κουλτουριάρηδες ας παρηγορηθούν με τις Δυτικιές, τις έγχρωμες (παρ’ ότι έγχρωμοι είναι οι λευκοί γιατί αυτοί μεταλλάσουν το χρώμα τους ανάλογα με το sun condition, οι άλλοι ένα χρώμα παραμένουν)



Όλες οι μπουζουκλερί ΕΔΩ


Και στη ΔΕΘ...Τελειωμένες Καταστάσεις







Δεν υπάρχουν σχόλια: