Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Είμαστε τώρα για μπουζούκια??Ο Τσίπρας με ψηλοτάκουνα αποφεύγει την "αγάπη" των πιστωτών του..

Εμ, αν δεν είμαστε τώρα για μπουζούκια πότε θα είμαστε?? Και καψούρα με τις ουισκάρες/μπόμπες μολότοφ στο χέρι και το τσιγάρο να καίει και το φίλτρο… και την γυναίκα απέναντι που όσο θεά και αν είναι, μας τη βγάζει σε BDSM στην Άνγκελα… και αν νομίζετε ότι είμαι μόνος στη παράνοια των μπουζουκιών δείτε και αυτό γραμμένο το καλοκαίρι του 2012: «Όποιος νομίζει ότι η πρόσφατη είδηση για το κάμπινγκ των νεολαίων του σύριζα που το ξημέρωναν με σκυλάδικα (στη διαπασών) είναι τυχαίο ή πρόσφατο φαινόμενο, κάνει μεγάλο λάθος. Κι όποιος νομίζει ότι οι πρόσφατες ομορφιές δεν έχουν την ιδεολογική κάλυψη του Αριστερού Ρεύματος και του Παναγιώτη Λαφαζάνη προσωπικά, κάνει ακόμα μεγαλύτερο λάθος!
Ως γνωστόν (;) οι εξαιρετικοί ισχυρισμοί απαιτούν εξαιρετικές αποδείξεις! Σπεύδω λοιπόν να αποδείξω τον ισχυρισμό της εισαγωγής, αναρτώντας μια επιστολή (δική μου) που στάλθηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης εν έτει1984 (και φυσικά ΔΕΝ δημοσιεύτηκε – αυτό δα έλειπε!). Τέικ ε λουκ – και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ποστ είναι εν μέρει σοβαρό και εν μέρει… μη σοβαρό ;-)….» Αν σας ψήνει δείτε το όλο ΕΔΩ..
Και βέβαια πώς να αρνηθείς το μεγαλείο του υφέρποντα ντανταϊσμού του σκυλάδικου με στίχους, βγαλμένους πάντα από την ζωή (όχι την Κωνσταντοπούλου), όπως:
«Έρωτά μου τοκογλύφε
γλύφε το κορμί μου γλύφε»
«Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα,
σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο,
σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο»
«Αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες,
θα πέφταν σαν ξερόφυλλα οι βέρες»
«Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω,
γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο»
«Μ' αγαπάς ή τσάμπα πίνω;
μ' αγαπάς ή ciao bambino;»
«Τα ματάκια σου με καιν γιατί είσαι μανεκέν»
«θα φέρω τη βενζίνη κι αναλαμβάνω την ευθύνη»
«την είχα άχτι, την είχα άχτι,
τώρα την έχω μόνο σε στάχτη,
μέσα στο τσίγκινο κουτί,
που φύλαγε τα μπικουτί»
«Είσαι της ζωής μου γούρι,
μες τον καύσωνα, παγούρι,
κάθε βράδυ κόβω φλέβες,
ξενυχτάω με φραπέδες
και ξηλώνω καναπέδες»
Με τόσο σουρεαλισμό και με τον τύπο που πυροβόλησε τον Σόιμπλε (Dieter Kaufmann) να μας ζητά συγγνώμη που δεν ήταν τόσο εύστοχος όσο θα θέλαμε, αποφασίζουμε απολύτως συνταγματικά να σηκώσουμε τον γέρο-μοριάρτυ από την χρυσή εφεδρεία…. Άλλωστε η αντίσταση περνάει ….στα κουτούκια!!


Και για τους «σοβαρούς» έχω και πρόταση… «για το καλό μου»

...Σοιμπλέ, αντέ γραμμή σου Σοιμπλέ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: