Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Το Σiνεμά Της Γειτονιάς Παρουσιάζει 06/10/2015 4 Μαύρα Κουστούμια 2010


ΣΗΜΕΡΟΝ
4 ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ & ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ
Μόνο στον τιτανοτεράστιο Ζερβό έχουμε κάνει 2 αναφορές, επομένως ο Ρένος, χωρίς πολύ προσπάθεια κ επιτήδευση είναι αλήθεια μας έχει κερδίσει και ως κινηματογραφιστής… Η Παρακάτω σύνοψη βρίσκεται ΕΔΩ
Λίγα Λόγια για το έργο
«Τα «4 Μαύρα Κουστούμια» είναι κάτι περισσότερο από μία μαύρη κωμωδία. Είναι μία ταινία με λαϊκή καρδιά και φευγάτο πνεύμα που διαθέτει ταυτόχρονα γέλιο, συγκίνηση και χαρακτήρα. Η ζωή και ο θάνατος, η επιτυχία και η αποτυχία, η αισιοδοξία και η απογοήτευση, είναι όλα διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, ενός νομίσματος όμως που για τους ήρωες της ταινίας μέχρι τώρα ήταν κάλπικο! Έτσι, αποφασίζουν να φορέσουν τα μαύρα τους κουστούμια, για τελευταία ελπίζουν φορά, και να μπλέξουν σε μια ιστορία που θα μπορούσε να τους αποζημιώσει για τα καλά.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, με οδηγό το χιούμορ, την ευαισθησία και πιο ώριμος από ποτέ, ολοκληρώνει το προσωπικό του στυλ και κατευθύνει τους τέσσερις ήρωες σε ένα διασκεδαστικό κινηματογραφικό οδοιπορικό μπροστά και πίσω από την κάμερα. Δίπλα του επιλέγει ηθοποιούς και συντελεστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί άψογα και στο παρελθόν, δίνοντας έτσι στην ταινία και ένα αίσθημα νοσταλγίας. Ο «θίασος» αυτός του Ρένου Χαραλαμπίδη ταξιδεύει με τελικό προορισμό ένα χωριό στη Βοιωτία, αλλά και τις καρδιές των θεατών, μέσα από εικόνες της ελληνικής πραγματικότητας που ορισμένες φορές μοιάζουν με ζωντανό πίνακα ζωγραφικής.
Με κωμικοτραγικές καταστάσεις, ζωντανές ατάκες που «σκοτώνουν», ανεκπλήρωτα όνειρα και εκπληρωμένες υποσχέσεις, τα «4 Μαύρα Κουστούμια» θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μια feel-good περιπέτεια ζωής και θανάτου. Μα πάνω από όλα - και με μια ανατροπή που κανείς δεν περιμένει - τα «4 Μαύρα Κουστούμια» φιλοδοξούν να είναι ένα μάθημα για τη δύναμη του έρωτα: του έρωτα για τη ζωή, αλλά και ...γενικότερα!»
Η Συνέχεια Επί της Οθόνης…

α! κ για όποιον το παρατήρησε είπα να μην επιμείνω στον Κούνδουρο, πείτε ότι έγινε λάθος με την εταιρεία κ τελικά το Μπορντέλο δεν θα το παίξουμε καπάκι, θα'ρθει αργότερα....
Όλα τα σινεμά, όπως και τα ΡΕΤΡΟ γενικά ΕΔΩ

O νέος Buffalo Bill


Δεν υπάρχουν σχόλια: