Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Capitalistic Democracy's Endgame


Εδώ κυρά Σούλα μου μας πειράζει που ο Αλέξης «κοιμάται» με όποιον έχει τσέπες, την ίδια στιγμή που παγκοσμίως αποδεικνύεται ότι η Δημοκρατία, τουλάχιστον όπως μας τηνε σύστησε η μπουρζουαζία μεταλλάχθηκε πλήρως σε κάτι πιο unisex κάτι πιο trendy από την λεγόμενη σοσιαλδημοκρατία. Για να χρησιμοποιήσω τον Θουκυδίδη: «στο όνομα καλούνταν Δημοκρατία στην πράξη όμως ήταν ενός ανδρός αρχή».

Εντάξει εδώ δεν είμαστε Αθήνα, είμαστε παγκοσμιοποιημένοι δηλαδή πιο πολλοί, τριών, ή επτά ανδρών, αρχή. Πρόκειται για το endgame της Αστικής Δημοκρατίας σε αυτά που εξασφάλιζε την τρέχουσα, ακόμη και σήμερα, ταξική διαστρωμάτωση και τις εξουσιαστικές μεταξύ τους σχέσεις, στο όνομα του δείνα ή του άλλου, συμβολαίου, δικαιώματος κ.ο.κ. Εδώ κυρά Σούλα μου είναι, τέρμα τα δίφραγκα!! Μας πειράζει που λες που μας πούλησε ο Αλέξης την ίδια ώρα που, δόξα τα wikileaks, περίπου γνωρίζουμε, τι έχει αποφασισθεί (σε αμερικάνικό επίπεδο με το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό / ΤΤΙΡ, να έρχεται στις 11 Οκτώβρη), ερήμην μας, για το καλό μας, ως καταναλωτές και ως άνθρωποι… εδώ υπεγράφη η Διεθνής συμφωνία εμπορίας εεεε συγγνώμη εμπορίου με το ανθρωπιστικό ακρωνύμιο TPP, η αποτυχία της Αριστεράς στην Ελλάδα μας μάρανε?!?!?. Καλύτερα να είναι ψέματα αυτό το story το επόμενο scare story τύπου year 2k virus, αχ να ‘τανε πρωταπριλιά που λέει και ο Δάντης στην αξιοπρεπέστερη διασκευή που έχει κάνει ως καλλιτέχνης κ άνθρωπος (μετά το «Σκάσε!» βεβαίως). 
  


Όπως αναφέρεται στο Press Project «Η TPP έχει επικριθεί παγκοσμίως, αφού χαλαρώνει τους περιορισμούς με τους οποίους δεσμεύονται οι πολυεθνικές εταιρείες, ενώ το περιεχόμενο των διατλαντικών συμφωνιών παραμένει εν πολλοίς άγνωστο. Πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν μαζέψει περισσότερες από 3 εκατ. υπογραφές κατά της TTIP, της ανάλογης συμφωνίας που αφορά και την Ευρώπη

Η υπογραφή της TPP έγινε στην Ατλάντα, μετά από 5 ημέρες μυστικών διαπραγματεύσεων, ωστόσο οι ΗΠΑ επεξεργάζονται αυτές τις συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου τα τελευταία 5 χρόνια.
Οι υπόλοιπες χώρες που υπέγραψαν την TPP, εκτός των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας είναι η Αυστραλία, ο Καναδάς, το Μεξικό, το Μπρουνέι. Η συμφωνία αυτή είναι μια από τις τρεις: TTIP-TPP- TISA, που μπορούν να χαρακτηριστούν και ως το Παγκόσμιο Μνημόνιο, το οποίο συζητιέται πίσω από κλειστές πόρτες και μεταξύ άλλων, προωθεί τη δικαστική ρύθμιση των υποθέσεων των πολυεθνικών εκτός των κρατών, αναφέρεται σε εκτεταμένο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, θέτει νέους νόμους για τις πατέντες των φαρμάκων κ.λπ..
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο υπουργός Οικονομίας, κ. Σταθάκης, σε συνέντευξή του στο TPP είχε πει ότι ως αρμόδιος υπουργός είχε απλά λίγη ώρα σε ένα ειδικό αναγνωστήριο στις ΗΠΑ προκειμένου να μάθει τι περιλαμβάνει χωρίς να έχει την δυνατότητα να κρατήσει οποιαδήποτε σημείωση ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό (link1, link2, link3

Και επειδή οι εικόνες είναι πιο εύπεπτες και κατανοήσιμες από τα λόγια δείτε και αυτά και ενημερωθείτε πως ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!!



Μετανοείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: