Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ω τι εκβιασμός μαμά!!PRIDE Day 2



3η μέρα κυρά Σούλα μου, τα ζόμπι δεν ησύχασαν, τρέχουν στα ΑΤΜ για λίγο φρέσκο συνάλλαγμα, όπως κάποτε ο Ρομέρο φαντάζονταν σε μια γενικευμένη βουβαμάρα συγχρωτισμός επικρατούσε εκεί όπου υπήρχε «σάρκα» ζεστή, ή κρύα (προτιμητέα ζεστή)

Ακούγεται ότι οι Αριστεροί δεν είχαν τα αρχίδια να το πουν από μόνοι τους το ΟΧΙ… αρχικά το οφθαλμοφανές της απάντησης είναι πως δεν υπάρχουν οι παρατρεχάμενοι των πολιτικών τζακιών να τους έσωναν από την μήνι των «νοικοκυραίων» αν συνέβαινε κάτι ανάλογο με αυτό που ζούμε εμείς, που στο κάτω – κάτω δεν τους το έχουμε πει ακόμα… Βέβαια και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που ζούμε τώρα οφείλεται καθαρά στον δικό μας πανικό… φαίνεται ότι τα χρόνια κατατρομοκράτησης, από τους πληρωμένους δημοσιογραφίσκους, σήμερα κεφαλαιοποιούνται  στο έπακρο, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερο reflex του λαουτζίκου, σε ειδήσεις όπως, ότι καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, ή ότι ο Ντάισελμπλουμ και ο Σοίμπλε έχουν διάρροια και σκέπτονται να έρθουν εδώ να χέσουν, αφού δεν είναι ευχαριστημένοι με τα «νούμερα» κ.λ.π.
Και συνεχίζω με τα όχι και τόσο αυτονόητα… Αναφορικά με τα «αρχίδια» (με την καλή έννοια που λέει κι ο Ψινάκης), νομίζω ότι φάνηκαν και μάλιστα πολλάκις και σε αρκετές ποσότητες να κολάσουν και δηλωμένη λεσβία, όταν επιτέλους η ελληνική πλευρά διαπραγματεύονταν εδώ και 5 μήνες (και ας λένε οι Σαμαροβενιζέλοι ότι δεν υπήρχε σχέδιο… χωρίς σχέδιο ξανά – άνοιξε η ΕΡΤ, ή δεν καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί?, χωρίς σχέδιο φτάσαμε ως εδώ χωρίς να λάβουμε ούτε ένα σεντς εκπληρώνοντας μάλιστα τις υποχρεώσεις μας εντός αλλά και εκτός της χώρας (κακώς για τους εκτός, αφού δεν είχαν λάβει επιπλέον δανεισμό με σκοπό την αναχρηματοδότηση του χρέους). Πάντως, όχι δίχως αρχίδια, διαπραγματεύονταν επί 5 μήνες εκεί, που αφενός οι δικοί μας προσκυνημένοι απλά υπέγραφαν ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα και αφετέρου εκεί που ΚΑΝΕΝΑΣ (γεωγραφικά) και ΠΟΤΕ (ιστορικά) δεν έχει διαπραγματευτεί (είτε επιτυχημένα, είτε αποτυχημένα, κάτι που είναι θέμα οπτικής), για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΕΙ!!! Νομίζω αυτό μάλλον πρέπει να θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ, ή ογκώδη άγνοια και θέλω να πιστεύω το πρώτο γιατί….
Αν υπήρχε ογκώδης άγνοια, ή ανοησία, όταν τέθηκε το τελευταίο τελεσίγραφο / «όπλο στον κρόταφο», δεν θα είχε την οξύνοια να στραφεί στο μοναδικό γνήσια δικό του υπέρ όπλο: την λαϊκή βούληση…  όπως κάθε ευσυνείδητος λειτουργός (πολιτικός αντιπρόσωπος) απευθύνθηκε στον εντολέα του (λαού)… μην μας ξενίζει επειδή και εδώ είναι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που κάποιος εντολοδόχος αποδεικνύει την ευθιξία και την ειλικρίνεια του… Και μην ξεχνάτε ότι ο Τσίπρας δεν είναι απολογητής του κάθε ένα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ στην λαϊκή ετυμηγορία, όταν χρειάζονταν… Γιατί νομίζω και τον Νεοδημοκράτη αν ρωτούσανε πριν τα μνημόνιο 2, το Ζάππειο του Σαμαρά θα ψήφιζε και όχι τον μονόδρομο – Μνημόνιο του. Τι φταίνε λοιπόν οι αριστεροί και δεν έχουν αρχίδια επειδή οι πολιτικές ηγεσίες του Κέντρου και της Δεξιάς (λαϊκής ή μη), έχουν ιστορικά γραμμένους τους ψηφοφόρους τους, στο ίδιο όργανο, που κάποιοι λένε, ότι οι αριστεροί δεν διαθέτουν??!!! Ε, άμα είναι να διαθέτουμε αρχίδια για να γράφουμε εκεί τον λαό που μας ψηφίζει καλιά να μην έχουμε….
Και για να γυρίσουμε στα αρχίδια των αριστερών (ήδη αποδείξαμε που χρησιμοποιούνταν τα αρχίδια των υπολοίπων κομματικών εκπροσώπων του συστήματος), επιδείχθηκαν αδρά εκεί που πρέπει, δηλαδή στους δανειστές, αντί για τον λαό, για κάτι παραπάνω από 5 μήνες. Βεβαίως και συνιστά κίνηση πολιτικής αξιοπιστίας, προς τον εντολοδόχο του και όχι προς κάπου αλλού (αυτό το παραδέχομαι) η απεύθυνση στο πραγματικό αφεντικό του τόπου τον ΛΑΟ!!!! Και βεβαίως γι άλλη μια φορά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ… Εσείς δηλαδή σαν εργαζόμενοι, όταν συναντάτε αδιέξοδα, αδυναμίες, δυστοκίες, στον εργασιακό χώρο, που απευθύνεστε, αν όχι στο καθ’ ύλη υπεύθυνο?? Και δεν εννοώ υπεύθυνο με την έννοια του τεχνοκράτη, ή του επαΐοντα (προς Θεού!!) αλλά με την έννοια ότι αυτόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θα αφορά ο χειρισμός του υπαλλήλου!!!
Ας μην λησμονούμε ότι ο Alexis δεν ήταν εκεί ως εκπρόσωπος του εαυτού ή της εικόνας του, ή ως γόνος κάποιου κατεστημένου πολιτικού τζακιού, εξαναγκασμένου από το «βάρος» του ονόματος του και μόνο, σε ανήθικες παραχωρήσεις, άνευ σχετικής και επαρκούς εξουσιοδότησης από τον εντολέα του. Ήταν εκεί ως Πρωθυπουργός της χώρας και ενός λαού, από τον οποίον προέκυψε και ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ΠΑΛΕΨΕΙ και όχι να στέκεται απέναντι του, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι κάθε φορά που «σκύβει» το κάνει για «την σωτηρία μας», αναγκάζοντας πάντα τον απλό λαό να υπομείνει τις συνέπειες του κάθε σκυψίματος – μονόδρομου, ή των αιτιάσεων που κάθε χώστης – δανειστής προβάλλει κάθε φορά.
Με λίγα λόγια αρχίδια είχε, δεν ήταν όμως τόσο αρχίδι να ισχυριστεί πως μας έσωσε μετά την υπογραφή ενός αριστερού, ή άλλου μνημονίου. Στο κάτω – κάτω της γραφής σαν κυρίαρχος λαός για τέτοια θέματα θέλω να αποφασίζω και όχι για το ποιόν θα έχω πρωθυπουργό, αν αυτός είναι εξ ορισμού μαριονέτα γιατί έτσι βολεύει άλλους και όχι βεβαίως τον κυρίαρχο λαό που μέχρι σήμερα φαίνεται πως επέλεγε για λειτουργούς του αποκλειστικά και μόνο λαμόγια (ναι! μαζί τα φάγατε!!).
Αυτή η κυβέρνηση ευελπιστούμε πως δεν θα έχει γελοία υποκείμενα που να υπογράφουν καταδίκες λαϊκών κεκτημένων και να τις βαπτίζουν «σωτηρία», ισχυριζόμενοι μάλιστα πως είναι και «ήρωες» που αναλαμβάνουν το πολιτικό κόστος (χεστήκαμε πατώκορφα!!), ή, ακόμα χειρότερα, ότι επωμίζονται το βάρος του φορτίου που υπογράφουν!!! Ε, όχι ρε παίδες, κανένα μέρος του φορτίου δεν επωμιστήκατε ΠΟΤΕ… Τουλάχιστον τώρα δύναμαι να συναποφασίσω την καταδίκη, ή την σωτηρία μου και δεν θα έχω κανέναν κλόουν – μαριονέτα να επαίρεται που με γάμησε (ενώ ισχυρίζεται πως έτσι με έσωσε) δίχως προειδοποίηση, δίχως σάλιο και δίχως την συναίνεση μου… Σαν βιασμός δεν λογίζεται αυτό???
Και κάποια στιγμή κάποιος ρεαλισμός στην κριτική των κομμάτων του κέντρου και της δεξιάς… δεν μπορεί κανείς να ψέγει τον Σύριζα και για το γεγονός ότι πρότεινε στους θεσμούς συμφωνία (επαίσχυντη) 8 δις σε μέτρα και για το γεγονός ότι δεν υπέγραψε μια ακόμη χειρότερη πρόταση των δανειστών (11 δις). Είτε για το ένα θα τους ψέγετε, ή για το άλλο.. δεν γίνεται και για τα 2 !!!Εκτός αν η κατηγορία συνίσταται στο γεγονός ότι η πρόταση του Σύριζα δεν συμφωνούσε εξ αρχής με τις ορέξεις των δανειστών να το τελειώνουμε!!!
Α, και ο Μεταξάς το ΟΧΙ το είπε ΜΕΤΑ την αυθόρμητη λαϊκή αντίδραση στην είδηση του τελεσίγραφου για αντίσταση και πόλεμο… επειδή το ακούσαμε και αυτό για τον δικτάτορα….
α, και κάποια κλεμμένα απο το φιλικό ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Την απάντηση του Μπρέχτ στ' αρπακτικά, καθώς και 
ένα παιχνίδι "βρείτε τις διαφορές"


Κουράγιο αδέλφια μην ψαρώνετε!!
ΟΧΙ στην κυβέρνηση, 
όχι στην τρόικα, 
όχι στην δημοκρατία, 
όχι στον κομμουνισμό,
 όχι σε ότι άλλο επιλέξουν οι «άλλοι»,
 ΟΧΙ στο ΚΚΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: