Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ω, τι "καταστροφή" μαμά!!/PRIDE Day 5



Μια χώρα στην αντίπερα όχθη…. Ένας λαός μετά τα ύστερα του κόσμου, όπως φρόντισε το CNN να μας δείξει χθες τα ξημερώματα… Μια Ελλάδα beyond!!
Όταν, ο δημοσιογράφος, που πρόβαλλε Καμίνη και ΓΑΠ λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας, είπε στο μηδένισμα του χρονομετρητή, ότι η Ελλάδα δεν κατέβαλε την δόση, οι Έλληνες ακούσαμε από την «έγκριτη» ελληνική μετάφραση ότι…. κηρύξαμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!! Μα καλά, ούτε Αγγλικά δεν ξέρετε δωσίλογοι δημοσιογραφίσκοι???

Πάντως για χώρα κατεστραμμένη, όλα «φυσιολογικά» τα είδα. Και εννοώ, να μην παρεξηγηθώ, με το «φυσιολογικά, ότι η πολιτικά υποκινούμενη, οικονομική ασφυξία, είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που μπορούσαν να μας κάνουν. Το έκαναν και τώρα περιμένουν κεφαλαιοποίηση του νέου εκβιασμού… και εμείς που δεν φοβηθήκαμε ποτέ, σκεπτόμαστε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο πέρα από πόλεμο… και έχουμε απαντήσει θετικά στο παρελθόν σε τούτη την πρόκληση… και αν ξεφοβηθούν και οι υπόλοιποι και δουν ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει τρόπος οι ΛΑΟΙ να εκβιάζονται από τραπεζίτες…. 


Τότε ο φόβος θα αφορά ΟΛΟΥΣ αυτούς που αυστηρά μας κουνούν το δάχτυλο… δεν ξέρω ρε παιδιά, επειδή στην ζωή μου πάντα μου κουνούσαν το δάχτυλο, έχω ένα θέμα με … τα δάκτυλα και τείνω σχεδόν πάντα να απαντώ και εγώ με… δάκτυλο… το μεσαίο… Εσείς πως αντιδράτε στο δάχτυλο του Σόιμπλε???
Είδατε όμως τι φορτίο και τι ευθύνη έχει να αποφασίζεις ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το άμεσο μέλλον σου?? Ο ελληναράς που δεν κωλώνει πουθενά, έχει ένα πρόβλημα όταν πρέπει ΕΛΕΥΘΕΡΑ να συναποφασίσει με το υπόλοιπο του λαού ένα σημαντικότατο θέμα για την ζωή του. Γι αυτό και πανικοβλήθηκε όταν άρχισαν τα όργανα.. τα ίδια όργανα στα οποία ήδη οι αγορές και οι τοκογλύφοι χορεύουν breakdance… τα όργανα για τα οποία λοιδορήθηκαν κάποτε οι αριστεροί, που τόλμησαν να φανούν θρασείς και κομπορρήμονες… Φοβούνται βρέ τα παλληκάρια??


Ακόμα και ο Σόϊμπλε παραδέχτηκε ότιτο ερώτημα δεν είναι όπως ερμηνεύεται από το κίνημα του ΝΑΙ… εσείς προσκυνημένοι γιατί εξακολουθείτε και επιμένετε??? Και επειδή θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει ιδού και ένα ξεκάθαρο δημοσίευμα των έγκριτων Times για την στάση βουλευτών του κυβερνητικού συνασπισμού στη Γερμανία:
Πηγή: Times
Αναδημοσίευση: Πρώτο Θέμα (σιγά μην δε το παίζε!!)
«Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες από Γερμανούς βουλευτές - Το CDU και το CSU θα μπλοκάρουν κάθε αίτημα όσο «οι κομμουνιστές» μένουν στην εξουσία
Η Ελλάδα δεν θα πάρει ούτε σεντ από ένα νέο ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης όσο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης παραμένουν στην εξουσία γιατί η Γερμανία θα μπλοκάρει κάθε τέτοια συμφωνία δήλωσε κορυφαίος Γερμανός πολιτικός στους βρετανικούς The Times.
«Σήμερα υπάρχει ένα ερώτημα εμπιστοσύνης για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη σε όλα τα κόμματα. Όχι (δεν τους εμπιστευόμαστε) δήλωσε στην εφημερίδα ο ανώτατος Γερμανός συντηρητικός πολιτικός.
Αν ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών παραμείνουν στην εξουσία, ακόμα και μετά από ένα "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής τότε η Αθήνα δεν θα έχει καμία ευκαιρία για ένα νέο πακέτο διάσωσης, προσθέτει η ίδια πηγή.
Ο συντηρητικός Γερμανός πολιτικός λέει, επίσης, στους Times το κυβερνών κόμμα CDU και ο σύμμαχός του από τη Βαυαρία CSU θα μπλοκάρουν κάθε αίτημα που θα υποβληθεί όσο το δίδυμο, που περιγράφεται ως «κομμουνιστές», παραμένει στην εξουσία.
«Στο συνασπισμό CDU/CSU θα υπάρξουν πολλοί που θα ψηφίσουν "όχι" αν το αίτημα είναι από τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη. Σίγουρα. Γιατί απλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Λένε, δεν θα δώσω στην Ελλάδα χρήματα των φορολογουμένων χωρίς έναν αξιόπιστο εταίρο» προσθέτει και συμπληρώνει όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλουμε έναν αξιόπιστο εταίρο που θέλει να κάνει τη δουλειά».

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι υπάρχουν μυστικές συνομιλίες με πρωτοβουλία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, «πιθανόν και με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα» όπως γράφει η εφημερίδα, για να χωριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση "τεχνοκρατών" ως προϋπόθεση για ένα νέο πακέτο διάσωσης.»

Πρώτον, το ΚΚΕ ήδη αποστέλλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την εφημερίδα καθώς και τους «κύκλους», στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα καθώς και προσφεύγουν στην Εταιρεία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων προκειμένου να πάρουν κάποιο ποσό, ως αποζημίωση, που θα τους επιδικαστεί από την χρήση του όρου «Κομμουνιστής» στο δημοσίευμα.

Και δεύτερον, είναι κάτι παραπάνω από προφανής η στόχευση του εξωτερικού μετώπου. Στην ήττα της αριστεράς που άλλοτε σημειώνεται ως λαϊκιστική (πρώτη φορά ακούω στα πρότυπα της λαϊκής δεξιάς για λαϊκή αριστερά… μα υπάρχει και άλλη??), ή ως ολίγον κομμουνιστική, πως λέμε ολίγον έγκυος? έτσι (μια που δεν παίρνει την εξουσία με το γιακωβίνικο αστικό μοντέλο!!)! Το μέτωπο μαύρης αντίδρασης στην αυτοδιάθεση του λαού μας (ή στην πρόθεση έκφραση της) του εσωτερικού τι επιδιώκει??
Μα αυτό ακόμα και η κόρη μου το έχει καταλάβει: «Θέλει ο χοντρός και ο Σαμαράς να γίνουν αρχηγοί πάλι μπαμπά έ?» Εντάξει δεν έχει επικαιροποιήσει τα πρόσωπα εξουσιολάγνων στα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου αλλά μέσα είναι ε?? Η ουσία είναι ότι οι από μέσα εργάζονται αόκνως (βρίσκουν λεφτά να δίνουν σε πανηγυρτζήδες του 20ευρου, να γυρίζουν διαφημιστικά σποτ και να αγοράζουν άπλετο διαφημιστικό χρόνο στα media, με τι ανταλλάγματα αυτή την φορά(?) κ.λ.π.) για να ξανασυναντήσουν τα αφεντικά και αφανείς χρηματοδότες τους.
τι κοιτάς ρε μαλάκα???
Α, αυτή την φορά έχουν και «άφθαρτα πουλέν», επιχορηγούμενα από μεγάλα συμφέροντα που έπαιζαν, έως και σήμερα σκιωδώς, υποστηρικτικό ρόλο στο παίγνιο (μια που αναφέρθηκε και λογιζόμενα «αριστερός» κοντυλοφόρος στον όρο). 
Τώρα με τις ευλογίες του πολιτικού κατεστημένου εντός και εκτός χώρας, ετοιμάζονται να λάβουν ρόλο πιο … «πρωταγωνιστικό»

Α και πτώχευση κηρύξαμε επί της ουσίας (και χωρίς την προσφυγή σε δημοψήφισμα) με την ένταξη μας σε μηχανισμό στήριξης αναχρηματοδότησης του χρέους, ο οποίος μηχανισμός, με την σειρά του, έχει ήδη παραδεχθεί ότι υπάρχει αντικειμενική αδυναμία της χώρας να αποπληρώσει το χρέος στο σύνολο του (μη βιώσιμο χρέος)!!! Δεν έγινε χθες που επιλέξαμε να μην πληρώσουμε το ΔΝΤ, για να καταβάλλουμε μισθούς και συντάξεις, που νομίζω κάθε (?) Έλληνας προτιμά!!! 

Ξυπνάτε Έλληνες !!!!
Και πάνω απ’ όλα ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!




Α, και στο κίνημα του ΝΑΙ, απαντάμε με την Κυριακή του ΟΧΙ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: