Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

The more the merrier.....Ή ελληνιστί, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!! Το παραπάνω βίντεο είναι ενδεικτικό της χθεσινήςπαραζάλης…Αντί να τελειώσουμε με αυτό το βίντεο, που αποδεικνύει ότι οι σύντροφοι ΑΕΚτζήδες έχουν κοπιάρει μέχρι Doris Day, προκειμένου να βγάλουν ευφάνταστα συνθήματα, τελειώσαμε με την Μαίρη την κουκουρούκου… Δεν πειράζει, η παράλειψη αυτή μας δίνει νέο έναυσμα παραίσθησης καθότι μας επιτρέπει να κάνουμε μια αναφορά στην συμπαθή τάξη των Αεκτζήδων οπαδών, που έχουν περάσει πολλά τα τελευταία 4 – 5 χρόνια, μα έχουν αντέξει και επιμένουν στις επάλξεις, με νέα συνθήματα, νέο παλμό και όρεξη για επιστροφές και ανακατακτήσεις. Σε κάποιους πολιτικούς κύκλους χρησιμοποιούμαστε και ως παράδειγμα διχόνοιας μα σταθερής προσήλωσης σε ό,τι στόχο ο καθένας μας επιλέγει (με λίγα λόγια ΑΕΚΑΡΑ είμαι χάλια βλέπω ένα αετό με Χ κεφάλια). Χαρακτηριστικά παραθέτω απόσπασμα από κειμένο συντρόφου στον Σύριζα ο οποίος θέλοντας να πικάρει (?) παρομοίωσε το σύνολο των απόψεων που εκφράζονται στο mail group του κόμματος, από μέλη του ως εξής (και κυριολεκτώ): «Ας ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο του διαλόγου αποφεύγοντας κυρίως -όπως κάνω τώρα  ;-) - άσχετες τοποθετήσεις (τρολαρίσματα).
Μετά να φτιάξουμε λίγο .... την διαγωγή μας απέναντι σε σ/φους γιατί ουκ ολίγες φορές, νομίζω ότι τσακώνονται ΑΕΚτζηδες για το αεκόμετρο (βλ. αριστερόμετρο)
», για να λάβει την πληρωμένη, δική μου απάντηση: «δεν το ήξερα ότι είμαστε όλοι ΑΕΚτζήδες στο Σύριζα.... Εγώ νόμιζα ότι γαυροφέρνουμε (συγγνώμη τρολάρω τώρα) πάντως πρώτη φορά ακούω το αεκόμετρο να είναι και μονάδα μέτρησης αριστεροφροσύνης..». Άστα σύντροφε έμπλεξες που λένε και στο χωριό μου…
Με την απαραίτητη υποσημείωση πως η μαυρίλα δεν ξεπλένεται με τίποτα, η παραπάνω παράλειψη μου δίνει την αφορμή να ασχοληθώ με το καλύτερο σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ, μακράν του 2ου, δεδομένου ότι αξιοποιεί ένα από τα καλύτερα ποπ-άκια της Μαρινέλας και συνδέει την θρυλική τραγουδίστρια με την ενεργό αντιεξουσιαστική δράση… Αντιεξουσιαστές, Μαρινέλα και μπαχαλάκηδες in the mix. Επικό και αξεπέραστο εκτός αν δανειστούμε στο μέλλον και Θεοδωράκη, Μπακαλάκο ή Μικρούτσικο (Θάνο εννοείται!!!), για να εκδηλώσουμε την αγάπη μας στον Δικέφαλο και στην αντιεξουσιαστική πάλη (αν παρ’ όλα ταύτα το έχουμε κάνει και αυτό παρακαλείσθε όπως με ενημερώσετε)…


Με την κωμικοτραγική πραγματικότητα δεν ασχολούμαι περαιτέρω από τα τελευταία δανεικάλόγια, όμως δεν γίνεται να μην ασχοληθώ με την ημέρα, που με τις βαρκούλες να κουνιούνται, ανακοινώνονταν η ένταξη μας σε μηχανισμό εκτεταμένης αποδόμησης κοινωνικών κεκτημένων.. έέέέ στήριξης, ήθελα να πω και αφήνω τον πλέον αρμόδιο χώστη να θυμηθεί με χαρά την ημέρα που το Καστελόριζο προωθήθηκε τουριστικά στα πέρατα της γης (η εξήγηση της επιλογής του χώρου προέρχεται από τον ίδιο τον εμπνευστή της και όχι από το άνοστο χιούμορ μου) και μπήκε για πάντα στην καρδιά μας…Διαβάστε EΔΩ

Όσο για το, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, του τίτλου, ας προσθέσω και στην καθημερινή σχιζοφρένεια και τον εξής διάλογο μεταξύ μεγαλογιατρού και μεγαλοασθενούς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, χωρίς να είμαι κανένας από τους δύο προαναφερόμενους, εννοείται (τώρα πως άκουσα τον διάλογο είναι άλλη ιστορία)!!
«Μεγαλογιατρός (στο εξής Γ.) - Τελικά στην Ελλάδα όποιος πληρώνει είναι κορόιδο.. Το άκουσες το νέο μέτρο που χαρίζονται δάνεια, κάρτες κ.λ.π. αυτό με την ανρωπιστική κρίση δήλ.
Μεαγαλοασθενής (στο εξής Α): - τι τα θες, δεν τα ξέρεις τώρα?
Γ: Ναι ξέρω, αλλά εγώ που πληρώνω κανονικά, τι είμαι μαλάκας? Εδώ που τα λέμε για μένα είναι απαραίτητο να πληρώνω, γιατί προκειμένου και εγώ να πληρωθώ, πρέπει να προσκομίζω φορολογική ενημερότητα… Αλλά δώσε και σε μας τους συνεπείς κάτι… Είδες, οι «άλλοι» πήραν και laptop δωρεάν, ενώ εγώ αναγκάστηκα και όχι μόνο πήρα το δικό μου, αλλά και πληρώνω και το Internet!!
Α: Άσε ξέρω… εγώ, από τότε που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω πληρώσει ούτε ρεύμα ούτε χαράτσι από πέρσι που είχα καθυστερημένα κάτι ψιλά. Άμα δεν κλέψεις σε αυτή την χώρα δεν πας μπροστά… τι σου χρωστάω?
Γ: Με απόδειξη ή χωρίς?»
Αυτά και όσοι κατάλαβαν - κατάλαβαν
Και αν ακόμη δεν πιάσατε τον τίτλο ισχύει παντού.. ακόμα και στο σεξ….


Γεια σου ρε Μαρινέλα, αντιεξουσιάστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: