Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Agreement (wow!)


Και μια που μιλάμε για συμφωνίες...(εδώ που τα λέμε έχετε σκεφτεί τους κεντρώους σε περίπτωση "αποτυχίας" όπως αυτή ορίζεται από τον Πρετεντέρη?) πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε

 οτι η ισπανική υποχώρηση γίνεται μετά μουσικής και όχι στα μουλωχτά. Βέβαια τα παιδιά μας δεν μας σώσανε όπως μας σώνανε 4 χρόνια οι άλλοι..όμως φευ...δεν πρέπει να μιλούμε τώρα πολύ, όμως συγκριτικά με πριν 7 ημέρες...είναι σαν να μη μιλάμε καθόλου.. και δεν είναι από αγωνία, αλλά από διακριτική δυσπιστία (άντε να μην αρχίσουμε τα "παλληκάρι μου και 1 απο τα δέκα να κάνεις πάλι πετυχημένος είσαι"). Τέλος τα ευχολόγια, έχετε 4 μήνες να ολοκρηρώσετε την τέλεια κωλοτούμπα (απο εποχή Βίλλι Μπράντ μιλάμε τώρα), ή να αποτελέσετε, εντός του μαντρίου, ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ!!!
Υ.Γ. Κοίταξτε μην παίρνετε θάρρος εσείς οι ΚΚΕδες γιατί "το δικό σας αμάρτημα του κόσμου όλα τα δάχτυλα" που λέει κ το άσμα!!!!!!!!

Υ.Γ.2 Και εμείς, μην ξεχνιόμαστε ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, 5% του Α.Ε.Π. για την Παιδεία, Καταδίκη των χρυσαυγιτών & των πρακτικών τους, Φορολόγηση κεφαλαίου και περιουσίας, Διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας & φορολόγηση της, Μεταναστευτικό, Διάκριση και Αποποινικοποιήση Ουσιών, Αφοπλισμός σωμάτων ασφαλείας &.... Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!!!Για να μην ξεχνιόμαστε ε??

Δεν υπάρχουν σχόλια: