Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Extra Extra!! Read all about it!!


Ας πούμε κάποια φιλοσυριζαϊκά.. Πρώτα, κάποιες ρητορικές ερωτήσεις: υπάρχει άλλη κυβέρνηση στον πλανήτη που να διαπραγματεύεται με το Δ.Ν.Τ. περισσότερο από 3 μήνες? Πόσες φορές ήρθαμε σε κρίσιμη θέση (Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο κ.ο.κ.)? Πόσες φορές δεν θα πληρώνονταν οι μισθοί στο Δημόσιο (γιατί στον ιδιωτικό τομέα είναι γνωστό πως ανέκαθεν η συνέπεια επαφίεται στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε χρηματοδότη)? Ο πάπας (όχι ο βουλευτής) είναι κακό πράμα και δια τούτο όλοι ελέγχουμε την μπαρουφολογία και τα προπετάσματα καπνού (μα και μεταξύ μας σύντροφοι?). Παρ’ όλα ταύτα η σύμβαση που θα υπογραφεί (α ρε Διονύση συνονόματε εκεί στην ΕΡΤ βάλε το κομματάκι σαν χαλί για ……όταν προκύψει η συμφωνία), ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ αν θα είναι επωφελής ή όχι και για ποιους (κάνω το ΚΚΕ: «δεν γίνεται να είναι επωφελής για το Λαό, αφού και αυτή η κυβέρνηση υπηρετεί πιστά το εγχώριο και διεθνές κεφάλαιο»). Ή τέλος, αν υπογραφεί ποτέ!!
Ακόμα είμαστε στη μέση της κωλοτούμπας
 

και αν αυτός ο τσογλανισμός δεν είναι μέρος του Διεθνούς Σχεδίου για την στρατηγική απογύμνωση της χώρας με τον ήλιο και τις παραλίες από τα μέσα παραγωγής, ενεργειακούς πόρους και εργατικό δυναμικό, αλλά στοχεύει πέρα από τον παπά στην διαλεκτική περί χρέους και ελεύθερης νομισματικής πολιτική, ή έστω ελεύθερης επιλογής στην χάραξη δημοσιονομικής πολιτικής. Προφανής στόχος της κωλυσιεργίας, έστω και αν αυτός καταγράφεται, από τον γράφοντα, περισσότερο σαν υπόθεση ευχής, είναι μάλλον η μεγέθυνση των δυναμικών στην κατάθεση της εναλλακτικής πρότασης διαχείρισης χρέους σε επίσημο πολιτικό επίπεδο (σε επίπεδο θεσμικών εξουσιών δηλαδή), από Αριστερά. Και τέλος, όταν κάποιοι λεν πως σε όλη αυτή την περίοδο πράττουν ως οφείλουν, δηλαδή λέγοντας την αλήθεια να τους ενημερώσω πως αν οδηγάνε ένα αυτοκίνητο και ανάβει κόκκινο δεν αρκεί μόνο να το διαπιστώσεις ως αντικειμενική αλήθεια… Πρέπει και να φρενάρεις κιόλας!!! Αλλά ξέχασα, κάτι τέτοιο θα προϋπόθετε πως όσοι υποχρεούνται από το καθήκον να λένε την αλήθεια, θα έπρεπε και να αναλάβουν και την ευθύνη να πράξουν πέρα από την ανέξοδη και μάταια, από άμβωνος, κριτική. Όπως λέει και ο Jack: I’m drowning here and you’re describing the water!!!

Επομένως περιμένετε και άλλο μέχρι να κράξετε εκτός αν φοβάστε ότι τότε θα είναι αργά… Μα ποτέ δεν είναι αργά για αγωνιστές… ή μήπως όχι??

Εκτός πάλι και αν ελπίζετε σε καταστροφή, επομένως αλλάζει και από αγωνιστές γίνεστε Εφιάλτες, προασπιζόμενοι τους ΓΑΠ, Μητσοτάκη, Ανδρέα, Μπούλη & Σημίτη που ψηφίζατε… Και μην μου πείτε ότι ψηφίζατε ΚΚΕ γιατί είδαμε που φτάσατε λέγοντας την «αλήθεια» και ελπίζοντας στις αποτυχίες των άλλων….
Και για όσους είναι κολλημένοι με το διάβασμα δείτε και φρίξτε ή ότι άλλο θέλετε κάνετε…


Φαντάζεστε να πετύχει?
 ε?
Θα ορίσουμε την επιτυχία όταν θα έρθει η συμφωνία 

Πρέπει και να φρενάρεις κιόλας!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: