Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Έχει σχέση το νταβατζιλίκι με την προβοκάτσια?? Έλα ντε!!




Προβοκάτσια, ή σχέδιο των Αριστερών για να μας κατακλύσουν οι λαθραίοι άνθρωποι του πλανήτη; Όπως τότε, καλή του ώρα (του πρώην πρωθυπουργού και τότε υπ.εξ.

της χώρας), που μας κατάκλυζαν, τα αδέρφια μας από τη Βόρειο Ήπειρο, για φθηνό εργατικό δυναμικό του ντόπιου κεφαλαίου και των wanna be τσιφλικάδων βορρά και νότου. Ήταν τότε προβοκάτσια; Ήταν σχέδιο, ή επρόκειτο και τότε για μια αφηρημένη εκδοχή του Διεθνισμού που όλοι οι δεξιοί, όταν είναι νέοι, που έλεγε κ ο Τσωρτσιλ, κρύβουν μέσα τους, που μας έφεραν πιο κοντά (όπως φέρνει ο χρυσός ντε!) με τους απελπισμένους αυτής της γης; Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το ετσιθελικό «άνοιγμα» στ’ αδέρφια μας στα Βαλκάνια, μάλλον ήταν προετοιμασία για να έρθουν, περίπου 25 χρόνια αργότερα, οι αριστεροί (που θα μας πάρουν τα λιόφυτα, ή τις φράουλες, λέω τώρα εγώ) να γ……ν όλο το σύστημα. Και γιατί 25 χρόνια; Γιατί το καλό πράμα αργεί να γίνει……. 

Με λίγα λόγια, είχε όραμα ο πρώην πρωθυπουργός και τότε υπ.εξ. της χώρας. Να φτιάξει τις συνθήκες έτσι ώστε να την πατήσει το…τσιπράκι της πολιτικής. Όπως ακριβώς, έγινε με την…..παράταση του Γιάνη που δεν είναι Γιανάκης κ.ο.κ. Με όλα αυτά, ούτε άφεση δίνουμε, ούτε ξεχνούμε την αναδίπλωση στο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ του χρέους και της πολιτικής αντιμετώπισης του. Έχει σημασία όμως, να βλέπουμε το παρακράτος της Δεξιάς να ξαναχτυπά και να φαίνεται ότι έχει προσχεδιάσει το χτύπημα της, προτού ακόμα χαθεί το παιχνίδι της εξουσίας. Ένα χτύπημα που δεν είχαν ετοιμάσει αντίστοιχα στους πρασινοφρουρούς, που το 81 κατελάμβαναν τα «θερινά ανάκτορα»… Η «σφαγή» και οι «διώξεις» που ακολούθησαν, ιδιαίτερα για τους απλούς και μη έχοντες, σημαντική βαρύτητα και επιρροή στο πολιτικό παρασκήνιο των συνδικαλιστικοπατεράδων, ψηφοφόρους της λαϊκής δεξιάς, που απασχολούνταν βέβαια στον δημόσιο τομέα, μάλλον έγιναν μάθημα στους εκπροσώπους της καθεστηκυίας τάξης και αυτή την φορά έχουν προνοήσει να μην κρατήσουν για πολύ την εξουσία οι αλλόθρησκοι, εφόσον χάσει το φως του ο Θεός της Δεξιάς και την πάρουν (όπως έλεγε ο Βορίδης, ο Άδωνις, κάποιος τσεκουροφόρορος πατριώτης, τέλος πάντων). Αυτή την φορά όλα θα συνηγορήσουν υπέρ των αφανών εργοδοτών τους και θα δημιουργήσουν πολλά μέτωπα που θα δικαιώνουν τον όρο…. προβοκάτσια. Εντάξει, δεν θα φτάσουμε ακόμα στη «νύχτα των κρυστάλλων»… αυτό το remake  το αφήνουν για την έναρξη και ίσως καλύτερα για λίγο πριν την εκφώνηση των καταδικαστικών αποφάσεων των φασιστικών υποκειμένων της Χ.Α. (Χρηματιστήριο Αθηνών για όσους ενδιαφέρονται για ακρωνύμια).Παρεμπιπτόντως και επειδή χρησιμοποίησα τον όρο "πρασινοφρουρός" σιγά - σιγά θα πρέπει να συνηθίσω να με λένε ροζ - ο - φρουρό, ή δεν είναι τόσο εύηχο?
Τελικά μας αρέσει η στάση της κυβέρνησης στο θέμα των παράνομων; Το ρωτώ γιατί η χώρα έχει υπογράψει και για το Frontex (της Ultrex?), επομένως μια κοπανιά θα μας το ξαναπούν το ποίημα ότι δεν μας ενδιαφέρει που κάνατε εκλογές, «εδώ έχουμε υπογραφές». Και εμένα μου έρχεται μια πρόταση για το θέμα. Γιατί ακούω από πολλούς διανοούμενους που και αυτοί κάνουν με την σειρά τους copy/paste σε αναλύσεις και προτάσεις άλλων, παρουσιάζοντας μας απόψεις άλλων για δικές τους και κατηγορούν εμάς, τους υπερφίαλους βερμπαλιστές, για έλλειψη προτάσεων. Επομένως, ας βάλουν στην Αμυγδαλέζα, για την οποία σπαράζει η καρδιά των φασιστών μπάτσων, που αδειάζει και πάει χαμένος ο κόπος (των άλλων) και το ξύλο, που έδιναν επ' αμοιβή και δίχως τύψη καμιά, τόσο καρό, στους λαθραίους σάκους του μποξ, που οι προδοτικοί και ανθέλληνες αριστεροί ονομάζουν ανθρώπους, τους πολιτικούς που υπέγραψαn Μάαστριχτ, Δουβλίνο (κ όλα τα τυχόν sequel) κ.λ.π., για να δείξουν και στους τυπολάτρες Δυτικούς ότι εμείς ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ (θα’πρεπε) ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. Καλύτερα νομίζω θα είναι όλα αυτά τα digital (?) στρατόπεδα συγκέντρωσης να χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό και να μην πάνε χαμένα τα λεφτά των ξένων εργολάβων αλλά και (είπαμε) και ο κόπος των ανθρωποφυλάκων για το τόσο «ανθρωπιστικό» ξύλο που έδωσαν σε ….. «ξύλα απελέκητα» (δεν μιλάνε και ελληνικά τα κωλόπαιδα οι λαθραίοι!!!). 
Βέβαια δεν θα είναι τόσο καλή η μεταχείριση, όσο είναι αυτή στο π.χ. Μιχαλολιάκο, που για λόγους ασφαλείας, είναι στις γυναικείες φυλακές. Είπαμε στον Κορυδαλλό, όλοι οι ποινικοί, αριστεροί είναι και άρα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για έναν εθνικόφρονα να είναι ανάμεσα σε άπιστους ανθέλληνες (ασε που στους μισούς αλβανούς χρωστά μεροκάματα). Δεν είναι άλλωστε αδόκιμο για τον αρχινταβατζή να συνυπάρχει με πόρνες (που αποτελούν την πλειοψηφία ανάμεσα στις τρόφιμους των γυναικείων φυλακών)……… να μην μένει και εκτός παραγωγής. Άλλωστε όλοι οι εθνικόφρονες, είναι εργατικοί. Δεν τα βρήκαν έτοιμα απο τους γονείς τους αυτοί..... τα κλέψαν απο τον διπλανό τους με τον τίμιο ιδρώτα της πώλησης προστασίας. Δεν σταματούν να δουλεύουν (τον κόσμο) ποτέ. Πόσο μάλλον όταν τα εργασιακά υποκείμενα βρίσκονται σε απόσταση …. κελιού. Μπορεί το χρήμα να είναι …. έξω, όμως με αυτούς "τους αριστερούς", που έχουμε μπλέξει και όπως λέει π.χ. το Πρώτο Θέμα  απελευθερώνουν αβέρτα μόνο επικίνδυνους Πακιστανούς (με δημοσίευση που δεν μπορεί να βρεθεί στο site της εφημερίδας παρ' ότι αποτέλεσε πηγή για το postάρισμα σε άλλο site αθλητικού περιεχομένου). Γιατί να μην κάνουν το ίδιο και για δίμετρες Ουκρανές, που πιο χρηστικές είναι,  βρε αδερφέ για την κοινωνική συνοχή από έναν ξεδοντιασμένο πακιστανό, που ούτε στην οικονομία προσφέρει ούτε στο … «ξαλάφρωμα» των ψηφοφόρων μας!!! Γιατί με τόσο ξαλάφρωμα υπέρ τρίτων σε αγοραστική δύναμη και εισοδήματα, είναι καλό και μάλλον ενδεδειγμένο να μην υπάρχει σώρευση σπέρματος στο μυαλό των ανδρών. Αφήστε δε, που ρωτήσαμε και ένα μέτρο υπέρ της νόμιμης ελεγχόμενης πορνείας (κυρίως στην επαρχία που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες λόγω αστυφιλίας να πω?) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ αρά δεν θα μας κάνει κανένας ντα.... Έτσι το λέω και αυτό, σαν πρόταση, μιά που έχουμε τον αρχινταβατζή εύκαιρο και κοντά στα κορίτσια......
Και μην ακούσω κανένα να με λέει σεξιστή... Αν δεις την Σοφία Βούλτεψη και άλλες cougars της δεξιάς πολιτικής, δεν θες, οπωσδήποτε όμως, έναν καλό ζιγκολό, μήπως και οι γυναίκες αυτές, εκτός απ'οργασμό, που είναι απαραίτητος, αποκτήσουν μέτρο, σεβασμό, αίσθηση του χιούμορ και βασικές γνώσεις κοινωνικών δεξιοτήτων?

Κακά τα ψέματα, δεν ανακαλύπτουμε τίποτα καινούργιο όταν μιλάμε για τα σώματα ασφαλείας, για την προέλευση και την εν γένει λειτουργία τους, όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση και αντιμετώπιση της όποιας λαϊκής διεκδίκησης, αλλά και γενικά σε ότι έχει να κάνει με την αυτοαντίληψη τους σε σχέση με εμάς τους "άστολους". Άλλωστε τα έχουν πει πριν απο εμάς καλύτεροι κωμικοι
Μέχρι το επόμενο θρίλερ, προβοκάτσια κ.λ.π., δεν είναι παράδοξο να πούμε οτι τα μέτωπα είναι πολλά και η αντιμετώπιση είναι αρκούντως ικανοποιητική, με δεδομένα, την αντίδραση στον αιφνιδιασμό και το νωπό των προεκλογικών δεσμεύσεων να αποτελεί ανάχωμα στην σκέψη για κωλοτούμπα.... Ά και Πανούση:
Α) αν γίνουν 2-3 προβοκάτσιες ακόμα θα μπορέσεις, χωρίς έκτακτες κρίσεις στα σώματα ασφαλείας, να ελέγξεις την ηγεσία της Αστυνομίας (κ εμείς την θέλουμε δίπλα μας την αστυνομία και όχι απέναντι μας να βάζει τρικλοποδιές. αφήστε τα ξουρισμένα ανεγκέφαλα κεφάλια, να παράγουν βία στην σημερινή Ελλάδα της αριστεράς) κ
Β) Πως τόλμας να ονομάζεσαι έτσι, όταν υπάρχει εν ζωή ο Τζίμης Ο Πανούσης???
Κάτι τέτοια γίνονται κ δεν τους χωνεύουμε τους μπάτσους και αυτό που εκπροσωπούν... η άγνοια τους μπορεί να ξεπεραστεί μόνο απο την κουτοπονηράδα τους......

Καληνύχτα σας......

Δεν υπάρχουν σχόλια: