Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Retro Database: Ο Θάνατος Του Τιμόθεου Κώνστα



Σήμερα και για την στήλη θα επιμείνουμε Ελληνικά… Όποιος δεν έχει δει την …καλύτερη δουλειά της Μιμής Ντενίση είναι καλό να το δει. Κοπιάρουμε το site RetroDb: «Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για 16 επεισόδια, η πρωτοφανής όμως τηλεθέαση που σημείωσε (ειδικά για καλοκαιρινή περίοδο) έδωσε στη σειρά την έγκριση για ακόμα 6 επεισόδια, τα 2 εκ των οποίων γυρίστηκαν στην Ύδρα.
Το επεισόδιο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ήταν φυσικά το τελευταίο, το όποιο είχε διάρκεια 70 λεπτά, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τα οποία ήταν 45λεπτα. Αντίθετα, το επεισόδιο με τη μικρότερη τηλεθέαση ήταν το 9ο, κι αυτό γιατί η ώρα προβολής του συνέπεσε με εκείνον τον αξέχαστο τελικό του Ευρωμπάσκετ στις 14 Ιουνίου 1987, στον οποίο η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση νικώντας την Σοβιετική Ένωση.
Η σειρά προβλήθηκε σε επανάληψη από την ΕΤ2 το 1988, το 1991 και το 1994 και από το ERT SAT το 2000. Συγκεκριμένα, το 1994, το 1ο επεισόδιο προβλήθηκε σε επανάληψη την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 1994 και η επανάληψη της σειράς ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 1994. »
Η σειρά που καθήλωσε στα σπίτια του το ελληνικό κοινό, μετά τον Άγνωστο Πόλεμο του Φώσκολου τώρα σε ένα γυαλιστερό «βαλιντσάκι»
Πολλά ευχαριστώ στους χρήστες του YouTube stroumfodi και Greektv Seriesgreece



Μοιραία γυναίκα ή απλά κακή ηθοποιός?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: